Időpont foglalás súgó

 1. Válassza ki a kívánt szolgáltatást! Ehhez szimplán kattintson a szolgáltatás megnevezésére vagy a Book now feliratra!
  1
 2. A naptárban válassza ki a kívánt napot. Az elérhető rendelési napok zöld színnel vannak kiemelve. Általában szerdai (Wednesday) napon rendelek, de előfordulhat néha változás a rendelési napokban.
  2
 3. Az adott naphoz tartozó szabad időpontok az oldalon lentebb görgetve így megjelennek. Amennyiben az összes szabad időpontot meg szeretné tekinteni az adott napra, klikkeljen a ’See all’ linkre. Ekkor megjelenik egy új felületen az összes szabad időpont az adott napra. Itt a ’Select’ gombra kattintva választhatja ki a megfelelőt.
  3
  4
 4. Gépelje be az email címét. Ha már korábban regisztrált, akkor más adatára nem lesz szükség, ha most jár itt először, kövesse a következő pont utasításait. A ’Submit’ gombra kattintva léphet tovább.
  5
 5. Adja meg személyes adatait. Igyekeztem a lehet legkevesebb adatot kérni. A telefonszámot mindenképpen országhívó előtaggal adja meg (+36… Magyarország esetében).
  Keresztnév (First name)
  Vezetéknév (Last name)
  Email cím (Email)
  Telefonszám (Mobile/Cell)
  Ha az adatokat beírta kattintson a ’Save’ gombra.
  6
 6. A következő képernyőn összefoglalva láthatja a foglalását, itt nyílik lehetőség külön információ megadására, mely az adott szolgáltatást pontosíthatja. Pl: Gyógyszer tartalmú spirál felhelyezés
  A ’Confirm’ gombra kattintva megerősítheti a foglalást
  7
 7. Ha a következőkben a ’Thank You for Your reservation’ feliratot látja foglalásának részleteivel gratulálok, a foglalás nagy valószínűséggel sikerült.
  8
 8. 24 órával a vizsgálat előtt egy emailt fog kapni, melyben a megjelenését megerősítheti a ’Confirm attending’ linkre kattintva. Ha ezt megteszi, köszönöm. Ha ekkor már tudja hogy nem tud eljönni, kérem időpontját legyen kedves lemondani.
 9. Időpontja lemondásához kattinston a megerősítő emailben található ’Manage this reservation’ linkre, majd a megjelenő oldalon a piros ’Cancel reservation’ gombra. Új időpontot legegyszerűbben egy új foglalás keretein belül foglalhat. Ekkor természetesen már csak az email címére lesz szükség.
  9

+36 30 625-0164

dr. Secret Magánklinika
4032 Debrecen
Bolyai u. 2. (University Residence)

Kapcsolat

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

 

Dr. Erdődi Balázs szülész-nőgyógyász szakorvos